Endelig var det mulig å gjennomføre Setesdalstreffet igjen. Dette har vært et etterlengtet treff. Setesdal byr på vakker natur og særdeles gjestfrie og trivelige mennesker.

Arrangørene hadde gjort en god jobb med gjennomføringen av arrangementet som var på idrettsbanen ved Yamaha rett sør for Sølvgarden hotell. Deltakerne ble møtt av AMK sin portal og hyggelige arrangører.

Været var strålende, bokstavelig talt. Det var knallvær og folk hadde med seg de obligatoriske stolene og bordene og koste seg med de historiske kjøretøyene.

På dette treffet kan man oppleve kjøretøy som man ikke ser så ofte ellers. En spesiell bil som kan nevnes blant så mange andre som var blant de fremmøtte bilene, er en Auto Union eller DKW Munga. Munga var en terrengbil bygget av Auto Union i Ingolstadt i tiden fra 1956 til 1968. Det er jo der man bygger Audi i dag. Selve kallenavnet Munga er en tysk forkortelse for Mehrzweck Universal Geländewagen mit Allradantrieb, som på norsk bør bety noe slikt som Universalt terrengkjøretøy til allsidig bruk med firehjulstrekk.

Volvo PV er alltid et vakkert syn. Her kunne man oppleve flere utgaver, til og med en med politiskilt på taket. Forklaringen på dette var at for ikke så altfor mange år siden benyttet ansatte i både politi og lensmannsetaten sine egne private kjøretøy. Man hadde derfor slike skilt man satte på bilen sin når man hadde vakt. Men uansett så var man ikke mye høy i hatten hvis man ute på landeveien oppdaget denne bilen i bakspeilet.

På treffet var det mange biler som var et vanlig syn i gatebildet på 1960- og 1970- tallet. Man følte man var hensatt til denne tiden der de sto på rekke og rad, den ene finere enn den andre og omvendt.

Som vanlig på disse treffene så finner bileierne hverandre og tips og råd om alt fra vedlikehold til deletilgang utveksles. Det var også spesielt hyggelig at så mange unge hadde funnet veien til treffet med bilene sine.

Det å gjennomføre et slikt treff krever dugnadsarbeid og frivillighet. Ofte tar vi som bare kommer innom alt som en selvfølge, men det ligger et stort arbeid bak som er usynlig for de fleste.

En stor takk derfor til de som sørget for at vi besøkende fikk en kjempeflott dag i vakre Setesdalen. Vi gleder oss allerede til neste gang.