Mangeårig AMK-medlem Eivind G. Eide fra Tveit bestemte seg i høst for å selge sin flotte Chevrolet 1936 modell, som han har restaurert fra bunnen av og deretter kjørt med i mange år. Dette vakte interesse fra flere hold, men den heldige nye eier kom fra Narvik, og det er ganske langt å få fraktet en bil senhøstes.

Siden både nestformann Inge og redaktør Bernt Erik kjente den nye eieren, Ulf Ragnar Hanssen, tilbød vi oss å hjelpe til litt med dette. Så ble det til at Chevroleten ble hentet i Tveit og kjørt til overvintring på Iveland, og en ukes tid før Ulf og kona skulle komme og hente bilen, ble den hentet på Iveland og kjørt til Lyngdal hvor Inge gikk over den før den skulle på langtur.

Nå ble det ikke å kjøre helt til Narvik, da. Turen gikk fra Lyngdal til Bergen, og så med Hurtigruta til Harstad, og så på landeveien hjem til Anenes utenfor Narvik.

Bildet er fra 28. mai da Ann-Kristin og Ulf hentet bilen hos Inge i Lyngdal. Etter hva Fjærbladet hører, var de godt fornøyd med handelen og vi håper de vil få glede av bilen.