Tradisjonen tro ble det på vårmønstringen delt ut restaureringsplaketter til AMK-medlemmer med nyrestaurerte biler. I utgangspunktet var det påmeldt fire biler, men den ene bilen fikk noen tekniske problemer og må nok vente til neste år med å få sin plakett. Men de tre andre stilte opp, og det var disse:

Martin Furholt fra Kristiansand har restaurert en Ford Taunus 12 m TS fra 1966. Denne tilhørte i sin tid hans besteforeldre, Reidun og Ivar Furholt, som var ivrige medlemmer i AMK. Nå har Martin restaurert deres gamle bil til fordums glans og sikkert til stor glede for familien. 

Gaute Ruenes fra Vennesla har tidligere restaurert en Volkswagen Transporter som politibil, og den har nok mange allerede sett. Nå har Gaute gjort en stor jobb med å restaurere en Volkswagen cabriolet fra 1969, som er blitt veldig flott. 

Jan Tore Palm Jansen fra Vennesla har også restaurert en Volkswagen, dette en vanlig ”boble” fra 1967. For de som har sett bilder av utgangspunktet han hadde da han startet opp restaureringen, er det veldig klart at her har det vært gjort en stor jobb, og resultatet er da også blitt delikat.

Fjærbladet gratulerer de tre ”restaurererne” med den tildelte plaketten og håper at dette kan inspirere andre av våre medlemmer til å gjøre likedan!