Fuktig lørdag på Birkeland

I år ble delemarkedet på Birkeland en nokså fuktig affære. Regnet kom og gikk og det virket som om vi skulle få alt det regnet vi ikke har hatt i sommer, på denne dagen. Men likevel kom det greit med tilskuere, det kom over 250 veterankjøretøy, og det kom en god del selgere. Ikke så mange som i fjor, dessverre, men det retter vi opp til neste år!

Regnet la faktisk ikke noen veldig stor demper på arrangementet. De fleste hadde jo med seg paraply eller regntøy, og da Fjærbladet spurte en av selgerne, Kjetil Fuhr fra Klepp i Rogaland, kunne han fortelle at salget hadde gått riktig bra. Nå hadde nok han mange attraktive bildeler som trakk folk, men det sies at han har mye mer deler og han lover å komme tilbake til neste år!

Paraden i år var 50-talls amerikanere, og det var mye flott å se på. Det var det ellers også, og billedkavalkaden på disse sidene viser at stemningen var høy til tross for lavtrykket! Og så satser vi på bedre vær neste år, hvor AMK også skal markere sitt 40 års jubileum blant annet på marekdet.