Vellykket forsikringsmøte

Etter at IF, som er LMK sin nye samarbeidspartner om LMK Forsikringen, hadde informasjonsmøter både i Kristiansand, Arendal og Lyngdal i januar, var det nå tid for en oppfølging. Det var en del spørsmål som ble tatt opp fra salen på møtene i januar, og disse ønsket IF å gi et utfyllende svar på. Det ble derfor til at AMK inviterte medlemmene fra hele Sørlandet til et møte i Kristiansand 13. mars.

Fremmøtet var godt, hele 73 mennesker var til stede. Om det var informasjonsbehovet eller bløtkaka som lokket skal være usagt… IF stilte opp med vår kontaktperson Glenn Pedersen, som hadde med seg tre ressurspersoner fra IF, nemlig assurandør Karina Lind, økonomisk skaderådgiver Berit Tonstad og teknisk inspektør (motorvogn) Bjørge Rønvåg.

Etter en kort innledende orientering ble det åpnet for spørsmål, og de var det mange av. Representantene fra IF fikk mye å svare på, men vi har inntrykk av at alle var fornøyd med de svarene som ble gitt. Enda mer fornøyd var folk med de flotte bløtkakene som IF sponset, og det ble bare smuler igjen, nær sagt som vanlig der AMK’ere er involvert!

Etter møtet spurte Fjærbladet enkelte om hvordan de var fornøyd. Tor Arne Walskaar ga uttrykk for at han syntes dette var interessant, og fortalte også at han hadde overført sin Austin Cambridge til IF allerede etter møtet i januar. Vegard Ulset mente også at dette var lærerike greier, og også han hadde overført sine forsikringer, både for seg selv og familien, til IF nokså nylig. Sistemann vi spurte, Reidar Skaaland, hadde faktisk overført alle sine forsikringer til LMK Forsikring hos IF dagen før møtet. Og som han sa, det er fint å støtte LMK, men enda finere at forsikringen fra IF faktisk ble billigere enn i det forrrige selskapet.

Karina Lind og Glenn Pedersen var også godt fornøyd både med det store fremmøtet og den gode responsen fra forsamlingen. Og styrets formann Håkon Omland var spesielt glad for at det var så mange som hadde møtt frem.

En meget vellykket kveld! Slike kan vi gjerne ha flere av!