Ett problem løst!

Da jeg (altså redaktøren) kjøpte min kjære Mercedes var den ene nøkkelen nokså dårlig, låsstammen hang ikke helt sammen med plastknotten i enden, så den ble utnevnt til reservenøkkel. Etter hvert ble den andre nøkkelen likedan. Jeg forsøkte med lim. Det holdt ikke. Så forsøkte jeg med en loddebolt for å smelte plasten der den var sprukket opp. Det holdt et par uker.

Men nå har jeg funnet løsningen! Jeg avla et besøk hos AMK-medlem Christian Berge Haugen i Lås- og nøkkelservice her i Kristiansand. Han hadde riktig nøkkelemne, og det å kopiere den gamle nøkkelen var en smal sak som var gjort unna på minutter. Han fikk derfor laget to nye nøkler til meg, og begge passet som et skudd i alle bilens låser. Fantastisk!

Og så skulle jeg betale. Da Christian sa prisen, ble jeg noe overrasket og minnet ham om at jeg hadde fått to nøkler, ikke bare en. Men prisen var for to, og den var behagelig, for å si det svakt. Virkelig et hyggelig besøk, kan trygt anbefales til alle AMK-ere (og alle andre også, selvfølgelig!)