Tradisjonen med AMK-gudstjeneste i Åseral kyrkje fortsetter år etter år, og hvert år er kirken smekkfull og mange sitter utenfor på kirkegården hvor det er høyttalere. Etter kirkegangen er det bygdeutstilling og kremmermarked som lokker, og da kommer det etter hvert enda flere.

I år fikk Fjærbladet opplyst at det totalt hadde vært nesten 250 veteranbiler på plass i løpet av dagen, og det er jo bra! Så var da været også bra, akkurat slik som det skal være en slik dag.

Gudstjenesten, som jo er det eneste rene AMK-arrangementet denne dagen, ble som vanlig ledet av Anders Mathias Larsen, og han hadde med seg Reidar Skaaland på orgel, Espen Egeland på trompet og Siri Marit Aasland med solosang. Disse er med hvert år, men i tillegg har man gjerne en ekstra gjest, og i år var dette Ivar Skippervold og gitaren hans.

Det ble en koselig stund i kirken, og deretter var det – også som vanlig – kirkekaffe og gode kaker på kirkebakken før flokken løste seg opp på jakt etter gode kjøp på kremmermarkedet og ikke minst Åserals berømte komper!

Vi gleder oss allerede til neste år!