I år var værgudene i det gode lune, og vi fikk en strålende høstdag på Øynaheia, i sterk kontrast til fjoråret, da det regnet i bøtter og spann! Allerede i 10 tiden begynte det å komme biler, og også i år stilte AMK med tilhenger og en representant fra styret, Oddvar Iveland. Takk skal du ha for god hjelp!
Det ble også i år en god del kjøretøy av ymse slag, fra svære lastebiler til brannbil, Frolandsruta, en del MC er og scootere, og masse Am-Car. Mange koste seg i høstsola, og det gikk en jevn strøm av folk opp og ned trappa til Øynastua, hvor vertskapet serverte både vafler og kaffe, og pølser og lapskaus. Dette smakte godt!
En liten quiz ble det også tid til, og en komite fikk den alltid vanskelige oppgaven å kåre «dagens bil». Valget falt i år på den nærmest autentiske verkstedvogna til tidligere Volvo forhandler i Arendal, Paul K. Olsen. Dette er en bil som Trond Reiersølmoen har tatt under sine vinger, og har tenkt å beholde i den stand den er nå. Kanskje ikke helt strøken eksteriørmessig, men med en fin patina! Trond er bilmekaniker av yrke, så det tekniske er selvfølgelig i de aller beste hender. Volvoen har masse lokal historie, og når datteren til Paul K. Olsen også var deltager på dagens treff, riktig nok i en flott Triumph Spitfire, var nok dette et populært innslag, med blomster til henne og diplom til Trond.
Vi takker vertskapet, Jens Petter og Sven Erik med mannskap, for en hyggelig dag «på heia», og en fin sesongavslutning for veteranfolket. Veldig greit med et så entusiastisk vertskap, som legger alt så vel til rette for oss!
Takk til alle for en koselig dag!
Øyvind